in , ,

2023 Yılında En Çok İzlenen Netflix Dizileri 

2023 yılında en çok izlenen Netflix dizileri

Geçtiğimiz yıl dizi tutkunları tarafından büyük ilgi gören içerikler, genellikle dijital platformlarda yer aldı. 2023 yılında en çok izlenen dizileri arasında çoğu Netflix’e aitti. 2023 yılında en çok izlenen Netflix dizileri şimdi sizlerle! 

SQUID GAME

2023 yılında en çok izlenen Netflix dizileri

Yılın en popüler dizisi, Güney Kore yapımlı drama Squid Game oldu. Dizi, bir grup fakir insanın ölümcül bir çocuk oyununda büyük bir para ödülü için yarışmasını anlatıyor. İlk yayın gününden itibaren küresel çapta büyük bir ilgiyle karşılandı ve Netflix’in en çok izlenen dizisi unvanını elde etti.

THE BOYS

Süper kahramanların kötüye kullanılmasını eleştiren ve mizahi bir tonla işleyen bir dizi. Anti kahramanların, süper kahramanların kötülüklerini açığa çıkarmak için çabaladığı bir hikayeyi anlatıyor. İlk günden itibaren eleştirmenlerden olumlu değerlendirmeler alan dizi, ikinci sezonuyla da geniş izleyici kitlesine ulaştı. 

THE WITCHER

 2023 yılında en çok izlenen Netflix

The Witcher, Polonyalı yazar Andrzej Sapkowski’nin aynı adlı fantastik roman serisinden uyarlanan bir dizi. Canavar avcısının, büyücünün ve bir genç kızın maceralarını anlatan dizi, Netflix’in en popüler yapımlarındandır. 

STRANGER THINGS

 2023 yılında en çok izlenen Netflix
2023 yılında en çok izlenen Netflix dizileri

Stranger Things, 1980’lerde Amerika’da geçen bilim kurgu ve korku dizisi. Kaybolan çocuğun peşinden giden bir grup gençten oluşan hikaye, gizemli bir olay etrafında dönüyor. Üçüncü sezonu büyük ilgiyle karşılanan dizi, bu yıl en çok izlenenler arasında bulunuyor.

THE HANDMAID’S TALE

Margaret Atwood’un aynı adlı romanından uyarlanan bir Amerikan televizyon dizisidir. Hikaye, Amerika Birleşik Devletleri’nde ortaya çıkan otoriter Gilead rejiminin kuruluşuyla başlar. Bu rejimde, kadınların doğurganlıkları rejimin çıkarları doğrultusunda kontrol altında tutulur.

THE CROWN

Birleşik Krallık Kraliçesi II. Elizabeth’in hayatını anlatan bir tarihsel drama dizisidir. Kraliçe’nin tahta çıkışından günümüze kadar olan önemli olaylara odaklanan dizi, geçtiğimiz yıl 6. sezonuyla seyirciyle buluştu. 

PEAKY BLINDERS

Peaky Blinders, Birinci Dünya Savaşı sonrasındaki Birmingham, İngiltere’de faaliyet gösteren suç çetesini ele alan bir suç-drama televizyon dizisidir. 2013 yılında BBC Two’da başlayan dizi, 2022’de Netflix’e geçmiştir.

OZARK

Jason Bateman ve Laura Linney’nin başrollerini üstlendiği, Bill Dubuque ve Mark Williams’ın yarattığı bir Netflix suç drama dizisidir. Chicago’da finans danışmanlığı yapan Marty Byrde’un, ailesiyle birlikte Meksika uyuşturucu karteli için para aklamak amacıyla Missouri’nin Ozark bölgesine taşınmasıyla hikayesi başlar.

BRIDGERTON

Julia Quinn’in aynı adı taşıyan roman serisinden uyarlanan bir Netflix dizisidir. 19. yüzyılın başlarındaki Londra yüksek sosyetesinde geçen dizi, Bridgerton ailesinin sekiz çocuğunun aşk ve evlilik macerasını anlatıyor.  

BETTER CALL SAUL

Vince Gilligan ve Peter Gould tarafından yaratılan, ödüllü dizi Breaking Bad’in bir öncülü olan Amerikan suç drama televizyon dizisidir. 1990’ların başlarında New Mexico ve Albuquerque’de geçen dizi, küçük bir avukat olan Jimmy McGill’in ahlaki çıkarlara boyun eğen ceza savunma avukatı Saul Goodman’a dönüşme sürecini anlatıyor.

Daha fazla dizi film içeriği için web sitemizi takip edin!