in ,

Karşınızdaki Kişinin Size Duygusu Olduğunu Gösteren 5 Davranış

Karşınızdaki Kişinin Size Duygusu Olduğunu Gösteren 5 Davranış
Karşınızdaki Kişinin Size Duygusu Olduğunu Gösteren 5 Davranış

En çok konuşulan, en çok merak edilen konulardan birisi şüphesiz aşk ve tabiki karşınızdaki kişinin aşkını anlayabilmek oluyor. Özellikle karşı cinsle olan ilişkilerde bir kişinin sizden hoşlanıp hoşlanmadığını anlamak oldukça zor olabiliyor. Karşımızdaki kişinin bu durumda nasıl bir tepki vereceğini kestiremeyebiliyoruz. Biz de sizler için karşınızdaki kişinin size duygusu olduğunu gösteren 5 davranışı derledik. Şimdi bu 5 davranışı detaylıca ele alacağız. Hazırsanız hemen başlayalım.

Karşınızdaki kişinin size duygusu olduğunu gösteren 5 davranış

Davranışlar Cinsiyetten Bağımsız Gerçekleşebiliyor

Öncelikle bu 5 ipucuna geçmeden şunu söylemeliyiz ki bu ipuçları cinsiyetten bağımsız olarak görülebiliyor. Tabii ki bazı davranışlar kültürel olarak erkeklerden bekleniyor olabiliyor. Fakat unutmayalım ki davranışlar çoğunlukla cinsiyetten bağımsız olarak sergilenir. Örneğin ilk mesajı kadınlar da atabilir. Burada anlaştıysak hemen 5 davranışa geçelim. 

1) Sürekli sizi görmek ister

Bir kişi sizden hoşlanıyorsa sizi daha çok görmek isteyecektir. Size ulaşıp buluşmayı, görüşmeyi talep edebilir. Özellikle yeni tanıştığınız biri böyle davranıyorsa şüphelenmekte haklı olabilirsiniz. Tabii sizi görmek istemesi sizden hoşlandığına tek başına kanıt olmayabilir.

2) Size duygu odaklı yaklaşır, cinsellik için acele etmez

Karşınızdaki kişinin nasıl biri olduğuna bağlı olarak bu durum değişiklik gösterebilir. Genelde erkekler daha cinsellik odaklı yaklaşırken kadınların duygusal odaklı yaklaştığını biliyoruz. Fakat unutmayalım ki buradaki bir genellemeden ibarettir. Cinselliğe önem veren bir kadın da olabilir. Karşınızdaki kişinin cinsel olarak aktif bir yaşamı olduğunu biliyorsanız ve sizden hemen bunu talep etmeden duygu odaklı yaklaşıyorsa sizden hoşlanıyor olabilir.

3) Size daha çok zaman ayırma ve sizinle planlar yapma

Karşınızdaki kişinin size duygusu olduğunu gösteren davranışlardan biri de kesinlikle zaman ayırmaktır. Bu kişi başka şeyler yapması gerekiyorken veya başka şeyler yapacakken sizinle olmayı tercih ediyorsa yine sizden hoşlanıyor olabilir. Gittiği yerlere de sürekli sizi davet ediyor, planlarına sık sık dahil oluyorsanız bir düşünmenizi öneririz. 

4) Beden dili

Karşınızdaki kişi sizden hoşlanıyorsa bunu beden dilindeki ipuçlarıyla yakalamanız mümkün. Mesela yüz ifadesi, jest ve mimikleri, temas etmekten hoşlanması gibi kriterler yine sizden hoşlanmış olabileceğini düşündürebilir.

5) Sizi dinler, sizinle ilgili küçük detayları aklında tutar

Birinin sizinle ilgilendiğinin en büyük kanıtlarından biri de sizi dinlemesi ve sizinle ilgili en ufak detayı bile hatırlamasıdır. Siz seversiniz diye alınmış ufak hediyeler, siz seversiniz diye gidilen mekanlar veya siz seversiniz diye yapılan en küçük şey bile buna örnek olabilir. Karşınızdaki kişi bunları yapıyorsa size önem veriyordur ve sizden hoşlanıyor olabilir. 

Bu 5 davranış dışında başka davranışlar da tabii ki gösterilebilir. Unutmayalım ki her ilişkinin dinamiği farklıdır ve her ilişki kendine özgüdür. Buradaki maddeler gerçekleşmese dahi bir kişi sizden hoşlanıyor ve size göstermiyor olabilir. Daha fazla ilişki içeriği için sitemize göz atabilirsiniz.