in

Aile Dizisi Son Bölümüyle Final Yaptı!

aile dizisi
aile dizisi

Aile dizisi ilk bölümünden itibaren izleyicileri ekrana kitlemeyi başardı. Dizinin başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya yer alıyor. Her hafta Salı günü seyircisi ile buluşan Aile dizisi 30. bölüm ile ekrana veda etti. Dizinin son bölümünün ardından ”AileVeda” etiketi sosyal medyada gündem oldu. Peki Aile neden final yaptı? İşte sorunun yanıtına ilişkin detaylar ve merak edilenler…

Son zamanlarda ekrana damga vuran Aile dizisi konusu ve oyuncuları ile dikkatleri üzerinde çekmişti. Dizi 30 haftadır ShowTv ekranlarında salı günü seyircisiyle buluşuyor. Fakat dizinin final yaptığına ilişkin gelişmeler dikkat çekti. Seyirci dizinin final yapıp yapmadığını merak ediyor. 

Aile dizisi final yaptı mı?

Aile dizisi Show Tv ekranlarının öne çıkan yapımları arasındaydı. Show TV ekranlarının sevilen dizisi Aile 30. bölümü ile final yaptı. Özellikle seyirci dizinin neden final yaptığını da merak etti. Dahası final bölümünde yaşananlar da seyirciyi şok etti. Olaylı finaliyle dizi takipçilerini de üzdü.

Dizi neden bitti?

Dizinin neden final yaptığına dair resmi bir açıklama bulunmuyor. Fakat dizinin bitmesinin sebeplerinden birinin reytingler olduğu düşünülüyor. Ayrıca dizinin anlaşma gereği 30. bölümde final yapması gerektiği de söylentiler arasında yerini aldı. 

Final bölümünde neler oldu?

Her hafta Salı günü ekrana gelen dizinin son bölümünde özellikle Devin’in doğum sahnesi dikkat çekti.

aile dizisi
aile dizisi

Son bölümde, Bedri ve Yağmur’un düğünü dizinin en neşeli anlarından biri oldu. Tüm aile, düğün için bir araya gelirken, Bedri ve Yağmur’un görkemli düğünü ekrana yansıdı.

Ayrıca son bölümde Cihan ve Aslan’a silahını doğrultarak tetiğe basan Ferman, büyük bir şok yarattı. Ferman silahı Aslan’a doğrulttu. Bunu gören Cihan, kendini Aslan’a siper etti.

Kurşunların önüne atlayan Cihan, silahla vuruldu ve hayatını kaybetti. Cihan’ın ölümüyle kahrolan Aslan, gözyaşlarına boğuldu.

Final bölümünde Serenay Sarıkaya’nın canlandırdığı Devin karakterinin hastanedeki sahneleri izleyicileri duygulandırdı. Devin Aslan’a ”Cihan’ın adını, kalbini, ruhunu en güzel şekilde yaşatacağız” dedi ve oğluna Cihan adını koydu. Soykan ailesi Urla’da Devin’in doğum günü partisinde bir araya geldi. Aslan’ın doğum günü sürprizi Devin’i mutluluktan göklere çıkardı. Devin ile Aslan’ın oğlu Cihan’da ”İyi ki doğdun anneciğim” diyerek Devin’e sarıldı. Aile dizisinin final bölümünde yaşananlar izleyicileri gözyaşlarına boğdu.

Daha fazla gündem haberi için tıklayın.