in ,

Atilla Taş Neden Tutuklandı? Atilla Taş Kimdir?

Atilla Taş, tutuklama haberleri ile birlikte yeniden gündem oldu. Eşi ile gittiği barda karıştığı kavga sonrasında Atilla Taş tutuklandı. Peki Atilla Taş kimdir, tutuklanma sebebi nedir?

Atilla Taş Kimdir?

Atilla Taş, Adana’da Ceyhan ilçesinde 4 Şubat 1975 yılında doğmuş bir sanatçıdır. Annesi Almanya’ya gittiği için anneannesi tarafından büyütülen Taş, ilkokul ve ortaokul eğitimlerini de Ceyhan’da almıştır. Atilla Taş Lise eğitimini İstanbul’da tamamlamıştır. Ailesinin Mersin’e taşınması ile burada İlkay Sarıköse ile 1991 yılında evlendi. 1992’de ilk çocuğuna kavuşan Atilla Taş sonrasında zorunlu askerlik sürecini tamamladı. Ardından şarkıcı olmak için yeniden İstanbul’a geldi ve ekonomik zorluklar yaşadı. Bu sebepler sonucunda Taş’ın evliliği de sonlanmıştır.

Atilla Taş’ın ilk albümü “Kırmızılım” isminde çıkmıştır ve Erol Köse’nin yapım şirketi çıkarmıştır. 1998 yılında çıkan bu  albümde “Ham Çökelek” parçası yer alır. Ham Çökelek oldukça ünlenmiş ve sonrasında “en iyi çıkış yapan erkek sanatçı” ödülü kazandırmıştır. Ardından Zilyoner dizisinde rol almıştır ve Zülküf rolünde görülmektedir. Sonrasında Amerika’ya giden Taş burada sinema ve televizyon eğitimi aldı. Emmilenyum, Kınalı Kuzum ve Pembeli gibi albümleri ile şarkılar sunmaya devam etti. İlerleyen yıllarda Taş Devri programının sunucusu oldu.

Atilla Taş’ın Tutuklanma Sebebi

Atilla Taş, eşi ile gittiği bir mekanda birkaç saat içerisinde tutuklandı. Şarkıcı Atilla Taş ve beraberinde eşi bir mekanda eğlenirken oluşan olaylar nedeniyle tutuklandı. Beşiktaş’ta yer alan bu mekanda Atilla Taş aşırı alkollü olarak görüntülendi .Bu esnada içerideki kişilere rahatsızlık verince dışarıya çıkarılması istendi. Bu durumda Taş da işletmeciler ile kavgaya tutuştu ve olay yerine polis çağırıldı.

Olay yerine gelen polisler hem Atilla Taş’ı hem de eşini göz altına aldı. Taş bu süreçte adliyeye sevk edildi ve tutuklandı. Eşi de adli kontrol ile serbest bırakıldı. Sürecin seyrinde neler olacağını ve tutukluluğun devamı olup olmayacağını web sitemiz üzerinden inceleyebilirsiniz.

Aynı zamanda tüm magazin haberlerini en güncel şekilde web sitemizden öğrenebilirsiniz.