in

Binance’e Nasıl Para Yatırılır?

Binance
Binance

İnsanlar elde ettiği varlıklarının bir kısmını, tasarruf fonlarına yatırmayı tercih ediyor. Tasarruf fonuna yatırdıktan sonraki aşamaları ise yatırım yapma isteğini beraberinde getiriyor. Yatırımcıların talebi doğrultusunda da sistemde açık ortaya çıkıyor. Alışılagelmiş yatırım araçlarının aksine, insanlar daha yeni ve popüler yatırım araçlarına yöneliyor.

Güncel yatırım araçlarından olan kripto para borsası da beraberinde güvenilir bir sistem ihtiyacını da doğuruyor. Kripto para borsasına yatırım yapmak isteyenler, güvenilir liman arayışına giriyor. Bu ihtiyaç da yeni sistemleri açığa çıkarıyor. Tam da arz talep sistemi içerisinde ortaya çıkan Binance’de tüm bu açığı kapatmada yardımcı kılavuz niteliğini taşıyor. Peki, Binance’de yatırım nasıl yapılır? Gelin listeye bir göz atalım!

Binancede Yatırım Nasıl Yapılır?

 Başarılı ve güvenilir bir platform olan Binance; en fazla işlem hacmini bünyesinde barındırdın, kripto para borsasıdır. Bilindiği üzere Binance’a  para yatırılması için, öncelikle Binance TR hesabının olması gerekiyor. Açtığınız Binance TR hesabı içerisinde, cüzdan kısmına gelinip yatırıma tıklamanız gerekiyor.

Yatırım içerisine girdikten sonra da yatırım yapacağınız banka ismi ile havale veya EFT yapabilirsiniz. İban numarasını kopyalayıp, kendi bankanızın uygulamasına girmelisiniz. İban ile birlikte kendi bankanızın uygulaması ile otomatik bir şekilde göndereceğiniz tutarı girerek, devam edip işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. 

Binancede Yatırım Yapmanın Kolay Yolu

Grafik Tipleri ve Bunların Okunması | Genel Piyasa

Binancede yatırım yapmadan önce bilinmesi gereken birkaç grafik bulunuyor. Özellikle mum grafiğinden faydalanarak, yatırım yapmak istediğiniz kripto para birimlerini inceleyebilirsiniz. Mum grafikleri yatırımcıların en temel aracıdır. Mum grafiklerinin teknik bilgileri genellikle şu şekildedir:

  1. İlk alım ve satım fiyatlamasına, açılış denir.
  2. Belirlenen varlığın en değerli olduğu fiyatlamaya, en yüksek denir.
  3. Belirlenen varlığın en dip noktasına, en düşük denir.
  4. Belirlenen varlığın belirli bir zaman dilimi içerisinde kaydedilen son fiyatlamasına da, kapanış adı verilir

Tüm bu teknik bilgiler ile grafik incelemeleri yapılarak, doğru alım ve satım zamanlamasını ayarlayabilirsiniz. Bu sayede de güvenilir bir site olan Binancede,  yatırımlarınızı bilinçli bir şekilde sağlamış olursunuz. Bilinçli yatırımcı olmak, her zaman daha çok fırsatları yakalamanızda da size yardımcı olacaktır.

Daha fazla finans içerikleri için tıklayın!