in ,

Emma D Arcy kimdir?

Emma D’Arcy
Emma D’Arcy

Emma D Arcy, İngiliz bir oyuncudur. House of Dragon dizisi ile ünlenen isim, daha pek çok yapımda rol almıştır. 1992 doğumlu Emma D’Arcy, 31 yaşına kadar kariyerinde pek çok önemli yapımda görülmektedir. Emma D’Arcy hakkında tüm merak ettikleriniz ve yer aldığı yapımları burada görebilirsiniz:

Emma D Arcy Hayatı ve Kariyeri

Emma D Arcy, 27 Haziran 1992 yılında dünyaya gelmiştir. İngiliz oyuncu, Londra’da doğmuş ve burada yaşamıştır. Bugün 31 yaşında olan oyuncu, House of Dragon dizisi ile ünlenmiştir. Burada oynadığı prenses Rhaenyra Targaryen rolü ile unutulmaz bir karakteri canlandırmıştır. Emma D’Arcy’nin tam ismi ise Emma Zia D’Arcy olmaktadır. Oyuncu Oxford Üniversitesi’nde eğitim almıştır. Burada Rusin Sanat Okulu isimli bir okul bulunmaktadır ve güzel sanatlar alanında eğitim vermektedir.

Emma D Arcy

Emma D Arcy de burada eğitimini tamamlamıştır. Oyuncu ilk olarak tiyatro kariyeri ile başlamıştır ve sonrasında televizyon ve sinema oyunculuğuna yönelmiştir. Emma D’Arcy ilk olarak birkaç kısa filmde rol almıştır. İlerleyen yıllarda televizyon dizilerinde bulunmuştur. Hatta öncesinde bir müzik videosu da bulunmaktadır. Oyuncuyu parlatan iş ise House of The Dragon dizisi olmuştur. 2022 yılında çekilen dizide oyuncu başrolde yer almaktadır.

Emma D Arcy Oynadığı Filmler

Emma D Arcy
Emma D Arcy

Emma D’Arcy birçok film ve dizide yer almıştır. İlk oynadığı kısa filmler United Strong Alone ve O Holy Ghost isimlerine sahiptir. Ardından Wanderlust isimli bir televizyon dizisinde ana kastta yer almaktadır. Bu yapım ile birlikte Wild Bill, Hanna ve Truth Seekers dizilerinde de görülmektedir. Bu esnada Emma D’Arcy Misbehavior ve Mothering Sunday filmlerinde de oyunculuğu sürdürmüştür.

Truth Seekers dizisi oyuncuyu parlatan ilk dizi olup Amazon Prime üzerinde yayınlanmıştır. Komedi korku yapımı bu dizi dünyanın pek çok noktasındaki izleyiciler ile buluşmuştur. Ardından oyuncu House of The Dragon dizisinde yer almıştır. 2022 yılında yayınlanan bu dizi HBO üzerinden tüm dünyaya sunulmuştur. Emma D’Arcy kariyerinin henüz başında önemli bir oyuncu olma yolunda ilerlemektedir. Emma D’Arcy ve daha pek çok oyuncu, bu oyuncuların kariyerleri hakkında merak ettikleriniz web sitemizde yer alıyor.