in ,

Gaddar dizisi ne anlatıyor? Gaddar dizisi kadrosu

Yakında FOX TV ekranlarında yayın hayatına başlayacak Gaddar dizisi için geri sayım tüm hızıyla sürüyor. Dizinin konusu ve oyuncuları merak konusu oldu. Gaddar dizisinin konusu ne? Gaddar dizisinin oyuncuları kimler? Gelin, diziye ve oyuncu kadrosuna yakından bakalım…

Ay Yapım imzalı Gaddar dizisi FOX TV’nin iddialı yapımları arasında yer alıyor. Ayrıca yapım dram ve aksiyon dolu sahneleriyle dikkat çekecek. Dizinin yönetmen koltuğunda Sinan Öztürk oturuyor bununla beraber senaryosunu ise Hürer Ebeoğlu yazdı. Uzun aradan sonra televizyona dönen Çağatay Ulusoy’un yanı sıra dizide Onur Saylak, Erdal Özyağcılar, Laçin Ceylan, Hasan Salınmış gibi birbirinden yetenekli ve sevilen oyuncular rol alacak. Dağhan karakteriyle karşımıza çıkan Ulusoy’a Aydan karakterine hayat veren Sümeyye Aydoğan eşlik edecek. Gaddar dizisi oyuncu kadrosu kadar hikayesiyle de dikkatleri üzerine çekiyor. Peki Gaddar’ın konusu ne? İşte detaylar…

Dizi neyi anlatıyor?

Gaddar dizisi, aksiyon dolu hayatı olan bir gencin hikayesini anlatacak. Dizi, sevdiği kadını ve ailesini geride bırakıp askere giden Levent’i konu alacak. Böylelikle Levent dönüşte hiç beklemediği olayların içinde kendisini bulacak ve hiçbir şey askere giderken bıraktığı gibi olmayacak. Kardeşi Rüzgar karanlık bir dünyanın içine düşmüş, sevdiği kız ise ona haber dahi vermeden çekip gitmiştir. Levent, bir anda alt üst olan hayatının içinde adeta bir gaddara dönüşecek. Dizide dram ve aksiyon bizi bekliyor. Şimdi de gelin oyunculara göz atalım.

Gaddar dizisinin oyuncuları kimler?

Dizinin oyuncu kadrosu tam olarak belli değil fakat dizide Aras Bulut İynemli ve Çağatay Ulusoy başrolde yer alacağı kesinleşti. Belli başlı oyunculardan Aytaç Uşun ve Uğur Yıldıran gibi dizide yer alması kesinleşti.

Doğrusu dizinin sürprizlerinden biri de müzik oldu. Dizide geçen günlerde kaybettiğimiz Anadolu Rock Müziği’nin efsane ismi Erkin Koray‘ın Gaddar şarkısı da yer alacak.

Aslında bakılırsa dizinin kadrosu kesinleşmiş değil. Fakat bildiğimiz kadarıyla oyuncuların listesi şu şekilde:

Çağatay Ulusoy – Levent

Onur Saylak – Müdür

Sümeyye Aydoğan – Aydan

Laçin Ceylan – Fatma

Hakan Salınmış – Davut

Fatih Berk Şahin – Rüzgâr

Erdal Özyağcılar – Ekber Baltacı

Deniz Özerman – Fikriye

Aytek Şayan – Gürkan

Neslihan Yeldan – Oya

Daha fazla bu tarz içerik için sitemizi takip etmeyi unutmayın.