in ,

Şimdilerde Sadece Asker Telefonlarında Oynanan Oyun: Snake

Snake oyununu bilmeyen yoktur! Özellikle teknolojinin gelişimi esnasında herkes için vazgeçilmez bir oyundu.

Snake oyunu adını yılan formundan alıyor. Aynı zamanda yemek yiyerek büyüyen bir yılan oyunu gittikçe zorlaştırıyor. Snake bir video oyunu türüdür ve bizlerin eski kullandığı telefonlarda sıkça karşımıza çıkar.

Tuşlu telefonlar, elektronik ürünler ile ilk yakın olduğumuz zamandı. Öyle ki bu telefonlar sadece arama yapmıyordu, oyun da oynanıyordu. Bu oyunlar elbette daha basit tasarımlara sahipti. Ama tuşları oynatarak yılanı gezdirebilir ve yiyecekleri toplayabilirsiniz. Snake oyunu bugün hala o telefonlarda yer alıyor. Aynı zamanda bu oyunu bugün çok daha teknolojik bir tasarıma sahip olarak yeni telefonlarınızla da oynayabilirsiniz.

Snake Oyunu ve Oyunların Hızlı Gelişimi

Snake oyununu bugün daha çok asker telefonlarında görebilirsiniz. Nedir bu asker telefonu? Elbette tuşlu telefonlardan söz ediyoruz.

Snake oyunu aslında bir konsepttir ve ilk olarak 1976 yılında üretilmiştir. Sonrasında tuşlu telefonlarda yer edinir ve bir anda tüm dünyanın gözdesidir. Eğer 2000’lerden önce doğduysanız siz de bir kere bile olsa bu oyuna tanıklık etmiş olmalısınız. Snake oyunu ile aslında oyunların gelişimi de hız kazanmıştır.

Tuşlu telefonlarda başlayan birçok oyun ile bugün dokunmatik telefonlarda çeşitli oyunlar görebiliyoruz. Snake telefon oyunu kültürünün önemi bir taşı olarak yer edinmektedir. Elbette bu oyun kendi içerisinde gelişim göstermiştir. Snake oyununu her telefonda farklı modelleri ile görebilirsiniz. Bu versiyonları ile sizler de farklı Snake oyunlarını deneyebilirsiniz. Elbette bu oyunu en nostaljik versiyonu ile de oynayabilirsiniz.

Snake Oyunu Bugün Hala Var Mı?

Snake oyununu bugün hala oynayabilirsiniz. Ancak siz de eskilerde tuşlu telefonla oynadığınız Snake oyununu ve o nostaljiyi özlüyor olabilirsiniz. Snake oyununu oynamak isteyenler için yeni ve modern versiyonları bulunmaktadır. Google Play gibi pek çok yerde bu oyunu en yeni hali ile deneyebilirsiniz. Üstelik birçok eklentisi de olacaktır. Eski nostaljik oyunlar ve modern versiyonları hakkında daha çok seçenek görmek istiyorsanız web sitemizde bulabilirsiniz.