in ,

Yeni Jurassic World Filmi Geliyor!

Yepyeni bir “Jurassic World” filmi için hazırlıklar başladı! Serinin klasikleşmiş senaristi David Koepp, heyecan verici bir geri dönüş yaptı. Serinin geleceğini şekillendirmek için çalışmalara başladı.

Yepyeni bir “Jurassic World” filmi, hazırlık aşamasına geçti. Yenilik arayışında olan Jurassic Park evreni, eski senaristi David Koepp’in liderliğinde yeni bir döneme hazırlanıyor. Jurassic Park, 1990 yılında Michael Crichton tarafından kaleme alınan bilim kurgu romanıdır. Steven Spielberg, 1993’te beyaz perdeye uyarlamıştı. Ardından 1997 ve 2001’de çıkan devam filmleriyle serinin heyecanı devam etmişti. 2015 yılında ise yeni bir çağı temsil eden Jurassic World markası altında tekrar canlandırıldı.

2015, 2018 ve 2022’deki filmlerle izleyicilerle buluşan seri, gelecek dönemde yeniden yapılandırma kararı aldı. Jurassic Park’ın romanlardan video oyunlarına, çocuk kitaplarından animasyon dizilerine kadar genişleyen evreni mevcut. Yeni dönemi için ana serinin senaristi David Koepp ile anlaşma sağladı. Universal Pictures, en yüksek gişe hasılatı yapan serilerinden biri olan “Jurassic World” için yeni film hazırlıklarına başladı.

Bilinenlerin Sınırlı Olduğu Yeni Jurassic World Filmi Hakkında Gizem Dolu Detaylar!

Jurassic World üçlemesinin yapımcılığını üstlenen Frank Marshall, yeni filmde de görev alacak. Marshall, Steven Spielberg ve Amblin Entertainment adına projenin yürütücü yapımcılığını üstleniyor. Ancak yeni Jurassic World filmine dair henüz konuyla ilgili herhangi bir detay belirtilmedi. Kaynaklar, senaryonun stüdyo tarafından “çok beğenildiğine” ve filmi yolunda gitmesi durumunda 2025 yılı içerisinde vizyona girebileceğine işaret ediyor.

Bu yeni macera ile birlikte yeni bir Jurassic çağının başlayacağı da belirtiliyor. Ancak şu an için önceki serilerden herhangi bir oyuncunun yapıma katılıp katılmayacağı gibi detaylar belirsizliğini koruyor. Eğer yeni proje izleyicilerle buluşursa Jurassic Park evreninin yedinci filmi olacak.

Serinin son filmi Dominion 2022’de gösterime girmişti. Film dünya çapında 1 milyar doların üzerinde bir hasılat elde ederek büyük bir finansal başarı sağlamıştı. Eski filmlerin yıldızları Sam Neill, Laura Dern ve Jeff Goldblum’un geri dönüşünün yanı sıra Chris Pratt ve Bryce Dallas Howard gibi popüler isimler de yapımda yer almıştı. Ancak yeni Jurassic World filmi hakkında henüz bir vizyon tarihi açıklanmadı.

Sitemizi inceleyerek heyecan dolu bu serüvenin gelişmelerinden haberdar olabilirsiniz.