in ,

2024 Araç Muayene Ücretleri Belirlendi mi? 2024 Araç Muayene Ücretleri

2024 araç muayene ücretleri bu yıl için güncellendi. Her yıl araç sınıfına bağlı olarak değişen TÜVTÜRK muayene ücretleri, bu yıl da araç sahiplerine duyurulan yeniden değerleme sonucunda belirlendi.

Egzoz, motosiklet ve araç muayene ücretleri netleşti. Araç sahipleri bu ücretleri TÜVTÜRK istasyonlarından kredi kartı, banka kartı veya nakit ödeme seçenekleriyle ödeyebilecekler. Kredi kartı veya banka kartıyla gerçekleştirilen işlemlerde, firmanın belirlediği hizmet bedeli ödeme tutarı eklenmektedir. Peki, 2024 TÜVTÜRK araç muayene ücreti ne kadar? Egzoz, motosiklet ve araç muayene ücreti kaç TL oldu? İşte, bu konuda detaylı bilgiler.

2024 Araç Muayene Ücretleri

TÜVTÜRK 2024 araç muayene ücretleri, araç sahiplerinin bu yıl da gündeminde. Otomobil ruhsatlı araçlarda iki yılda bir kez, ticari ruhsatlı araçlarda ise yılda bir kez zorunlu olarak gerçekleştirilen TÜVTÜRK araç muayenesi, her yeni yıl belirlenen ücret çerçevesinde uygulanmaktadır. Son açıklamaya göre, otomobil, minibüs, kamyonet ve römork muayene ücreti 1.821,60 TL olarak belirlenmiştir.

2024 Yılı Güncel Araç Muayene Ücretleri Fiyat Listesi

2024 araç muayene ücretleri fiyat listesi güncellendi. Yeni fiyat listesine göre araçlar 2024 yılında bu ücretler dahilinde muayene edilecek. 2024 araç muayene ücretlerinin belirlenmesiyle birlikte yeni tutarlar şu şekilde:

  • Traktör, Motosiklet ve Motorlu Bisiklet = 927,60 TL
  • Otomobil, Minibüs, Kamyonet, Römork = 1.821,60 TL
  • Otobüs, Kamyon, Çekici ve Tanker = 2.462,40 TL

2024 Araç Muayene Ücretleri Nasıl Ödenir?

TÜVTÜRK Araç Muayene Ücretleri 2024

Tüm istasyonlarımızda ödemeleri kredi kartı, banka kartı ve nakit olarak gerçekleştirebilirsiniz. Kredi kartı veya banka kartı ile yapılan işlemlerde, uygun hizmet bedeli ödeme tutarı eklenmektedir.

Araç muayene fiyatlarına KDV dahil edilmiştir. Muayene raporu sonucuna göre “Ağır Kusurlu” veya “Emniyetsiz” olarak belirlenen araçların muayeneleri onaylanmamaktadır.

Üstelik aracınızın ücretsiz muayene tekrarı, bir önceki ücretli muayene tarihinden itibaren 1 ay içinde Türkiye genelinde aynı araç grubuna hizmet veren tüm istasyonlarda ücretsiz olarak gerçekleştirilebilir. Her bir ücretli muayene için bir muayene tekrar hakkınız bulunmaktadır.

Sabit muayene istasyonlarında onay alamayan araçlar, Türkiye genelinde aynı araç grubuna hizmet veren tüm istasyonlarda bir ay içerisinde ücretsiz muayene tekrarı yaptırabilirler.

Üstelik daha fazla bu tarzda haber için web sitemize göz atabilirsiniz.