in ,

Alı-Kara dizisinde Alperen Duymaz’ın partneri olan efsane isim

Alperen Duymaz yeni dizisi ile ekranlara geri dönüyor. Birçok sevilen dizi ile anılan Karga Seven Pictures tarafından yürütülen yeni dizi “Alı-Kara” şimdiden heyecanlandırdı. İşte Alperen Duymaz’ın yeni partneri!

Alı-Kara Dizisinden Son Gelişmeler

Son yılların sevilen işlerinde Karga Seven Pictures’ın izlerini görmek mümkün. Hekimoğlu dizisi, Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisi gibi pek çok önemli dizide yer alan ekip, Alı Kara dizisi ile de çalışmalarını sürdürüyor. Alı Kara dizisi için ilk anlaşma yapıldı ve başrol erkek oyuncu olarak Alperen Duymaz ile anlaşma imzalandı. Ego dizisinden sonra ekranlarda görülmeyen Alperen Duymaz, Karga Seven Pictures ile el sıkıştı.

“Alı-Kara” dizisi polisiye bir aşk hikayesini kapsarken Alperen Duymaz da burada başrolü oynayacak. Alperen Duymaz’a eşlik edecek isim de Hazal Kaya oldu. Hazal Kaya ile görüşmeler hala sürerken dizinin set tarihi ise henüz açıklandı. İki oyuncu da senaryodan memnun kaldıklarını belirtirken dizinin kanalı da henüz açıklanmadı. Bu nedenle iki oyuncu da bu süreçte dijital ve film projelerine odaklanmaya devam edecek. Alı Kara dizisinin yönetmeni de Deniz Yorulmazer oldu. Ayrıca dizinin genel senaryosunu Eylem Canpolat üstleniyor. 

Son Yılların İddialı Şirketinden Yeni Çalışma

Karga Seven Pictures son yıllarda oldukça başarılı işlere imza attı. Karga Seven Pictures son yıllarda üst üste, Hekimoğlu, Her Yerde Sen, Rise of Empires Ottoman ve Pera Palas’ta Gece Yarısı dizilerini gerçekleştirdi. Hem televizyonda hem de dijitalde öne çıkan çalışmalar yapan ekip son olarak da “Alı-Kara” için çalışmaları yürütüyor. Alı Kara dizisinin ekibinde hala birçok eksiklik mevcut. Ne zaman ve nerede yayınlanacağı bilinmeyen dizisinin senaryosu şimdiden hazır ve yönetmeni de Deniz Yorulmazer olarak belirlenmiştir.

Dizinin erkek başrolü Alperen Duymaz olurken kadın başrol olarak da Hazal Kaya’nın adı geçiyor. Adı-Kara dizisi şimdiden ikilinin fanlarını heyecanlandırmış durumda. Dizi hakkında merak ettiğiniz her şeyi ve en güncel haberleri web sitemizde bulabilirsiniz. Magazin haberlerimiz ile magazin dünyasında olan bitenleri tek bir noktadan öğrenin!