in , ,

Can Yaman’ın dizisi “Viola Come Il Mare” 2. sezon çekimlerini tamamladı

Uzun süredir İtalya’da yaşayan Can Yaman, kariyerini de İtalya’da sürdürüyor. İtalya’da çekilen “Viola Come Il Mare” dizisinin ikinci sezon çekimleri de sona erdi. Bu çekimler yaklaşık 6 ay sürdü. İşte detaylar…

Can Yaman İtalya’da Projelere Koşturuyor!

Can Yaman İtalya’ya taşınması ile birlikte birçok İtalyan projesinde yer aldı. Öyle ki ilk sezonunda da bulunduğu Viola Come Il Mare dizisinin ikinci sezonu da çekilmiştir. İkinci sezonun çekimi 6 ay kadar sürdü ve dizinin çekimleri henüz tamamlandı. Can Yaman dizinin başrolünde yer alırken dizinin teması da polisiyedir. Viola Come Il Mare dizisi ilk sezonunda 40 kadar ülkeye satılmıştır. Tüm dünyada birçok ülkede yayınlanan dizi olumlu tepkiler ile karşılanmıştır.

Can Yaman en son Macaristan’da dizi çekimlerine katıldı. El Turco dizisi Macaristan’da çekildi ve sonrasında oyuncu Roma’ya geri döndü. Viola Come Il Mare dizisinin ikinci sezonun çekimleri de bu şekilde başladı. Dizi Venedik Film Festivali’nde “en iyi dizi” ödülünü aldı ve yeni sezonu da bu süreçte tamamlandı. Dizinin çekimleri 6 ay sürerken polisiye aksiyon sahneleri de şimdiden meraklandırdı.

Dizinin bazı sahneleri Roma’da bazıları da Sicilya’da çekilmiştir.. Özellikle açık alan sahnelerinde Sicilya’da yoğunluk söz konusuydu. Dizinin stüdyoda çekilen sahneleri de Roma’da tamamlandı. Can Yaman ekip arkadaşları ile vedalaşarak ikinci sezonun  çekimlerinin bittiğini de duyurdu.

Viola Come Il Mare Dizisi Bahara Hazırlanıyor

Can Yaman’ın başrolünde yer aldığı polisiye dizi merakla bekleniyor. Viola Come Il Mare dizisinin çekimleri 6 ay boyunca gerçekleşti. Yeni tamamlanan dizi çekimleri için bahara hazırlık sözü verildi. Dizinin mart veya nisan aylarında hazır olması bekleniyor.

Bahar aylarında yayınlanması düşünülen dizide aksaklıklar olabilir. Bu durumda dizinin en geç eylül ayı içerisinde seyirci ile buluşması mümkün. Can Yaman Macaristan çekimleri sonrasında Roma’da yoğun bir çekim gerçekleştirdi. Şimdi ise bir süre dinlenmeyi planlıyor. Dizinin ilk sezonu ile Blu TV üzerinde yayınlanacak.

Can Yaman hakkındaki en güncel haberler için web sitemizi ziyaret edin!