in ,

Cem Adrian’ı Fazıl Say Keşfetmiş!

Ünlü sanatçı Fazıl Say, Cem Adrian’ı nasıl keşfettiğini detayları ile anlattı. Öncesinde tarot falı bakan ve bu şekilde geçimini sağlayan Cem Adrian’dan başarılı piyanist Say oldukça etkilenmiş.

İşte O Tanışma Hikayesi

Ünlü piyanist Fazıl Say ile en sevilen şarkıcılardan biri olan Cem Adrian 24 Aralık tarihinde Volkswagen Arena’da sahne alacak. İkilinin paylaşacağı sahne öncesinde Fazıl Say, Cem Adrian ile tanışma hikayelerini de paylaştı. Fazıl Say, Cem Adrian’ın sesini ilk olarak 2004 yılında duyduğunu belirtti. Demet Sağıroğlu’nun Adrian’ın demosunu dinletmesi ile birlikte Fazıl Say, Adrian’ı keşfetmiş. Cem Adrian bu tarihlerde henüz 23 yaşında iken Bayoğlu’nda fal bakarak hayatını devam ettiriyormuş.

Fazıl Say Cem Adrian’ı keşfetme sürecini detayları ile anlattı. Cem Adrian’ı ilk olarak 2004 yılında dinlediğini ve demodaki sesinden çok etkilendiğini belirten Say, onu şoka uğratan unsurdan da söz etti. Sanataçının 7 oktav olarak ifade edilen tuhaf bir ses ranjı olduğunu ifade ederken sesini şekilden şekle sokabilmesinden de etkilendiğini belirtti. Cem Adrian’dan ilginç ve uhrevi bir kişilik diye bahsederek de bu ifadeyi taçlandırdı.

Fazıl Say devamını da anlatıyor. Fazıl Say, aynı gün Cem’i hemen buldurttuğunu ve eve geldiğini söylüyor. Sonrasında Cem’in diğer tüm demolarını birçok gün dinlediklerini belirterek ses detaylarını da iletiyor. Pes seslerden tiz ses geçişteki becerisini ve uzun bir ses gırtlağı olmasına atıfta bulunuyor. Fazıl Say bu tarihlerde 34 yaşındaymış ve sonrasında Cem Adrian’ı Bilkent Üniversitesi’ne yatılı olarak aldırmış ve teknik eğitim almasını sağlamış.

Demet Sağıroğlu da Yorumda Bulundu

İkiliyi tanıştıran Sağıroğlu bu sözlerin ardından kendisinin de o tarihlerde Cem’in başarısı ve azminden ne kadar etkilendiğini ifade etti. Sonrasında da tanıştırılması gereken en doğru isim ile tanıştırdığını ifade ederek sözlerini tamamladı. Fazıl Say ve Cem Adrian’ın ortak vereceği konser için sunulan biletlerin tamamı tükenmiştir. Konser hazırlıkları hız kesmeden devam ediyor. Magazin haberlerimizi detayları ve en güncel halleri ile öğrenmek için web sitemizi hızlı bir şekilde inceleyin!