in ,

İsmailağa Cemaati Hedef Göstermişti: Kızıl Goncalar ile İlgili Son Gelişme

Özcan Deniz ve Özgü Namal’ın yer aldığı Kızıl Goncalar dizisi yayın hayatına başladı. Özellikle seküler yaşam ve cemaatler hakkında detaylar sunan dizi ile ilgili Gold Film açıklama yaptı. Gold Film, dizi için toplumun farklılıklarının birbirine ayna tutması için kurgulandığı da belirtti.

Kızıl Goncalar Hızlı Başladı

Kızıl Goncalar henüz yayınlanmadan fragmanları ile birçok oku üzerine çekmişti. Özellikle cemaatleri hedef aldığı düşünülen dizide İsmailağa cemaati öne çıkan isimlerden oldu. RTÜK dizi hakkında inceleme başlattı. Fox TV ‘de yayına başlayan Kızıl Goncalar dizisinin henüz sadece 1 bölümü yayınlandı. Özcan Deniz ve Özgü Namal önderliğinde ilerleyen dizide birçok önemli isim de yer alıyor. Özellikle ilk bölümü ile dizi birçok yoruma da alan açtı.

İsmailağa cemaati diziden duydukları rahatsızlığı dile getirdi. Bunun beraberinde dizinin kaldırılması için de çağrı yaptı. Bu açıklama kapsamında dizinin dindarlığı ve dini, mezhet ve tarikat gibi kurumları aşağıladı ve daha pek çok detaydan bahsetti. Gold Film hedeflerin odağında yer alırken, dizinin herhangi bir gerçek kurum veya kuruluş ile bağlantısı olmadığını dile getirdi. Dizinin esas amacının toplumsal farklılıklara aynı tutulması olduğu da eklendi.

Gold Film’in Detaylı Açıklaması

Gold Film yaptığı son açıklama ile dizi hakkında pek çok detayı dile getirdi. Dizinin birkaç gündür kamuoyunda birtakım eleştiriler alması üzerine bazı açıklamalar yapacaklarını ifade etti. Esas amacın toplumun hiçbir kesimi olmadığını söyledi. Bununla birlikte bu kesimlerin inançları ve değerlerinin kötülenmesi gibi bir durumun söz konusu olmadığından da söz edilmiyor.

Kızıl Goncalar’ın da diğer tüm dizilerde olduğu gibi hayatın içerisindeki doğruları, yanlışları, iyileri ve kötüleri barındırır. Aynı zamanda burada Kızıl Goncalar’ın kurgu sonucu oluştuğu ve belgesel niteliği barındırmadığı anlatılmaktadır. Kızıl Goncalar ile ilgili eleştiriler ve olumlu yorumlar devam ediyor. Kızıl Goncalar dizisi Fox TV’de her pazartesi akşam 20.00’da yayında. Ayrıca özet ile birlikte yayınlanan bölüm bu hafta da birçok kişiyi ekrana kitleyecek gibi görünüyor.

Tüm dizi ve film haberleri için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.