in ,

Devlet Bahçeli Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Doğum Gününde 70 Adet Gül Gönderdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi binası önünde gazetecilerin sorularını yanıtladı. MHP lideri Devlet Bahçeli, doğum günü dolayısıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan’a 70 adet gül gönderdi. Devlet Bahçeli’nin doğum günü tebriğinde bulunduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Devlet Bey yaşım miktarınca gül gönderdi. Kendine has estetiği içinde olan bir kalem gönderildiğini söylediler” ifadelerini kullandı. Bahçeli’nin bu jesti dikkatleri üzerinde çekti. İşte detaylar… 

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan‘a 70. yaş günü dolayısıyla 70 adet gül gönderdi. Bahçeli’nin 70 gül jesti sosyal medyada da gündem oldu.

Devlet Bahçeli’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Yaşı Kadar Gül

MYK toplantısı için geldiği AK Parti Genel Merkezi’nde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Öncelikle devlet bey her zamanki o nezaketini, kibarlığını bir defa daha gösterdi. Zengin bir nezaket. Devlet Bey yaşım miktarınca gül gönderdi. Kendine has estetiği içinde olan bir kalem gönderildiğini söylediler ve doğum yıl dönümümü kutladığı gibi Cumhur İttifakı’nın çalışmasıyla ilgili de birbirimizle bu şekilde tebrikleştik. Yarın Manisa’ya gidiyorum. Bu süreci de en güzel şekilde inşallah 31 Mart’a kadar dayanışma içinde devam ettiriyoruz, devam ettireceğiz.” dedi.

Bahçeli Daha Önce de 99 Gül Hediye Etmişti

Daha önce Külliye’de iki liderin buluştuğu ve Özbek Otağı’nda gerçekleşen iftar yemeğinde MHP lideri Bahçeli, iftar öncesinde Erdoğan’a Allah’ın adları olan esmayıhüsnayı temsil eden 99 gül hediye etmişti.

Öte yandan MHP Genel Başkanı Bahçeli yine Külliye’de buluştuğu ziyarette Cumhurbaşkanı Erdoğan’a 99 adet gül takdim etmiş, Erdoğan da doğum günü için Bahçeli’ye üzerinde 3 hilal figürü bulunan doğum günü pastası ikram etmişti.

Vatandaşlar Erdoğan’ın Doğum Gününü Kutladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kısıklı’daki konutundan Sirkeci- Kazlıçeşme Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi açılış törenine gitmek için evinden çıktığı sırada doğum günü sürprizi ile karşılaştı.

Vatandaşlar 70. yaşına giren Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ellerinde pasta ile  karşıladı. Bu sırada Erdoğan da aracını durdurup tebrikleri kabul etti. Ardından pastayı da tadan Erdoğan bir süre vatandaşlarla sohbet etti.

Daha fazla gündemden haberler için bizi takip etmeyi unutmayın.