in ,

Dünya Güzellerim’in Youtube’da Yayını Başladı!

Dünya Güzellerim, Safiye Soyman, Bülent Ersoy ve Banu Alkan’ın buluşması ile yeniden bir arada! Dünyayı gezen ve çeşitli programlar oluşturan ekip artık masada buluşacak.

Dünya Güzellerinden Yeni Program

Banu Alkan, Bülent Ersoy, Safiye Soyman ile birlikte Burcu Esmersoy’un programı Show TV’de yayınlanmıştı. Dünya Güzellerim adıyla çıkan program ile birlikte yurt dışında pek çok ülkeye seyahat etmişlerdi. Döneminde sükse yaratan ve birçok kişiyi eğlendiren program yeniden yayında. YouTube’da yayın hayatına devam edecek programın adı da değişti.

Dünya Güzellerim Masada adı ile duyurulan programın ilk bölümü 16 Aralık 2023 tarihinde yayınlandı. Youtube’da yayın hayatına başlayan bu program şu anda 3.bölümünü de yayınlamış durumda. Her hafta 2 bölüm yayınlayan ekip birçok farklı konuda sohbet ediyor. Banu Alkan, Bülent Ersoy ve Safiye Soyman’ın yer aldığı programda bu sefer Burcu Esmersoy bulunmamakta.

Gündeme dair konuları da değerlendiren ekip özellikle magazinsel olayları inceliyor. Dünya Güzellerim Masada programının sosyal medya hesapları da bulunmaktadır. Buradan da programı takip etmek mümkün. Programın başlaması ile üçlü arasındaki diyaloglar hemen gündeme düştü. Tarafların birbirini anlamaması ve yoğun kahkahaları izleyicileri de mutlu etti.

Youtube’un Yükselen Yıldızları

Dünya Güzellerim programı ilk olarak Show TV’de yayınlandı ve geniş bir ekip ile dünyayı gezdiler. Format gereği birçok ülkeye giden ekip sırasıyla Hindistan, Nepal ve Vietnam’ı seyahat etti. Özelikle Hindistan bölümleriyle yoğun ilgi gören program 13.bölümde sonlandı. Bu süreçte programın yönetmenliğini Mustafa Kotan üstlenmiştir.

Ekip içerisinde de Diva Bülent Ersoy, Safiye Soyman, Banu Alkan ve Burcu Esmersoy yer aldı. Burcu Esmersoy programa yönlendirirken üçlünün atışmaları ve eğlenceli anları dikkat çekti. Programın 13.bölmüde sonlanması ile yıllar sonra Dünya Güzellerim yeniden bir araya geldi. Dünya Güzellerim Masada adı ile yeniden buluşan ekipte artık 3 kişi yer alıyor. Youtube’a girdikleri günden beri 3 bölümü de yoğun bir şekilde izlenen ekip ilgiden oldukça memnun olmalı. Tüm magazin haberlerini en güncel şekilde görmek için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.