in , ,

Hazar Ergüçlü’nün giydiği Dilber elbisesi satışa çıktı!

Dilber elbisesi ile 25 Ocak Perşembe günü Kanal D’de ilk bölümü yayınlanacak olan ‘İnci Taneleri’ dizisi daha çıkmadan gündem oldu . Yayınlanan fragmanı ile birlikte herkes bu diziyi konuşuyor. Konuşmaların sebebi ise Pavyon dansçısı ‘Dilber’i canlandıran Hazar Ergüçlü’nün, giydiği elbise..

Oyuncu Hazar Ergüçlü’nün pavyon dans performansı uzun süre konuşulmuştu. İzleyiciler, merakla bekledikleri İnci Taneleri dizisinin yayın tarihini öğrenmek istiyorlardı. Dizinin yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez oturuyor. 25 Ocak Perşembe günü saat 20.00’de Kanal D’de ilk bölümü yayınlandı. Dizinin henüz başlamadan önce, Hazar Ergüçlü’nün dans ettiği kıyafet büyük ilgi görmüştü. Dilber elbisesi olarak aratılan bu kıyafetin yanı sıra yayınlanan ilk bölüm de 1 günde milyonlarca kişi tarafından YouTube’da izlenmişti.

Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi önemli isimlerin başrollerini paylaştığı Kanal D’nin yeni dizisi İnci Taneleri’nin ikinci fragmanı da büyük bir etki yaratmıştı.

Fragmanın en dikkat çeken noktası ise, Hazar Ergüçlü’nün dans performansı oldu. Yeni fragmanın başlangıç sahnesinde ise, “Herkes yer içer, ancak hesabı Dilber öder” ifadesi dikkat çekiyordu.

Ankara’nın ünlü pavyonlarından Ezo’nun rol ve dans konusundaki yeteneklerini geliştirdiği iddia edilen Hazar Ergüçlü’nün başarılı performansının arkasındaki ismin, Yılmaz Erdoğan’ın kardeşi Mustafa Erdoğan tarafından yönetilen ‘Anadolu Ateşi Dans Topluluğu’nun dans eğitmeni Elif Erol olduğu ortaya çıktı.
 


Aslında Dilber’in büyük popülerliğinin ardında öyle şaşırtıcı bir gerçek yok. Birçok dizi karakterinin, onlarla özdeşleşen ürünlerinin özellikle sosyete pazarlarında satıldığını gördük. Muhteşem Yüzyıl’dan Hürrem’in kolyesi ve küpesi, Aşk-ı Memnu’dan Bihter’in kazağı, Ulan İstanbul’dan Yaren’in ruju, Camdaki Kız’dan bekaret korsesi gibi ürünlerin ardından şimdi de sıra İnci Taneleri’nin Dilber’ine geldi. Dilber elbisesi birçok kişinin arattığı bir ürün oldu.

Ancak bu sefer sosyete pazarı değil de bir e-ticaret sitesi…

Hazar Ergüçlü’nün canlandırdığı Dilber karakterinin dansı ve kıyafeti adeta bir gelir kapısına dönüştü. Dilber elbisesi olarak satışa çıkan bu ürün oldukça fazla kişinin ilgisini çekti. Oyuncunun dans performansının ardından, Ankara pavyon dans kurslarına birçok kadın büyük ilgi göstermeye başladı. Son 24 saatte “Dilber” elbisesi yaklaşık 43 bin kez arandı. Stokları ise hızlı bir şekilde tükeniyor.

Daha fazla bu tarzda içerik için web sitemize göz atabilirsiniz.