in ,

Hydrafacial Cilt Bakımı Nedir? Nasıl Uygulanır?

Hydrafacial cilt bakımı uygulaması, Hydrafacial isimli cihaz ile yapılan bir işlemdir. Bu işlem yaşlanma karşıtı olarak tercih edilir ve cildi nemlendirerek temizlemeyi amaçlar. Bu işlem 3 aşamalıdır ve tamamı insan eli değmeden, makine ile yapılır. Bu sayede Hydrafacial cilt bakımı işlemi birçok işlemden ayrılır. Anti- aging uygulamaları olarak ifade edilen yaşlanma karşıtı uygulamalar içerisinde akla gelen ilk seçenektir. Özellikle 25 ve 30 yaşının üzerindeki pek çok kadın bu uygulamalara ilgi gösterir. Düzenli yapılan bu uygulama sonucunda daha parlak, canlı ve nemli bir cilt görebilirsiniz.

Hydrafacial Nedir?

Hydrafacial cilt bakımı nedir sorusu için bu cilt bakımının amacı sunulabilir. Çünkü Hydrafacial  cilt bakımı ile cilt daha genç, daha parlak görünecektir. Hydrafacial uygulaması 3 aşamalı bir uygulamadır ve bir cihaz yardımı ile yapılmaktadır. Bu cihaz içerisinde Hyrdopeel uç yer alır ve bu uçların her biri farklı yüzeylere sahiptir. Bu sayede aslında cihaz tek bir seferde kullanılırken birden fazla amaca hizmet eder. Cildin daha canlı görünmesi için Hydrafacial  cilt bakımı tekniği uygulanır. Akne izlerinin tedavisi için, gözenekli ciltlerde ve ölü derilerin olduğu cilt tiplerinde bu uygulama kullanılabilir.

Hydrafacial Cilt Bakımı Uygulama Aşamaları

Hydrafacial cilt bakımı nasıl uygulanır sorusu için tek tip bir cevap yoktur. Çünkü bu işlem 3 aşamalı olarak tasarlanmıştır. Bu aşamaların her birinde cilt odaklı çalışmalar yapılmıştır. Bu aşamalar da şunlardır:

  • Hydrafacial cilt bakımı uygulaması için ilk olarak ciltteki kir ve yağ temizlenir.
  • Bu aşamanın ardından çıkan kirleri vakum temizler.
  • Sonrasında bir serum uygulanır. Bu serim aslında kişinin ihtiyaçlarına göre şekillenir. Bunun için kalem benzeri bir ürün tercih edilir. Nemlendirir ve cildin ihtiyaçlarını karşılar.

Hydrafacial cilt bakımı ile birlikte farklı işlemler de yapılabilir. Bu işlemin ardından farklı cilt bakımı işlemleri yaptırmak mümkündür. Ancak genel olarak cilt sağlığı ve parlaklığını korumak için Hydrafacial  uygulaması yeterli olur.

Hydrafacial cilt bakımı gibi pek çok işlemin detaylarını öğrenmek için web sitemizi tercih edebilirsiniz.