in ,

Kızılcık Şerbeti’nin Yeni Yıl Eğlencesi Gündem Oldu!

Kızılcık Şerbeti bu sezonun en çok izlenen dizisi olma rekorunu elinde tutuyor. Öyle ki 15 reytinge kadar yaklaşan dizi her bölümü ile heyecanlandırmaya devam ediyor. Dizi bu kadar iyi giderken yılbaşı eğlencesi de merak edildi! Bakın o yılbaşı eğlencesinde neler oldu?

Rekor Kıran Dizi Kızılcık Şerbeti

İki sezondur Show TV’de yayın hayatında bulunan dizi reytingleri her geçen gün katlıyor. Her bölümü gündemden düşmeyen dizi Cuma günlerinin vazgeçilmez yapımı haline geldi. Gold Film tarafından yapılan dizi aldıkları tepkiler için oldukça memnun. Gold Film’in sahibi ve dizinin yapımcı olan Faruk Turgut da teşekkür etti. Dizi ekibi de yeni yıl kutlamasını şimdiden gerçekleştirdi. Ulus’ta yer alan Uluorta isimi mekan içerisinde bulunan ekip eğlenceli anlar yaşadı.

Faruk Turgut da burada yaptığı konuşma esnasında dizinin rakipsiz olduğunu ifade etti. Faruk Turgut ve ekip dizinin başarısından ne kadar mutlu olduklarını dile getirdiler. Dizi yayınlandığı tarihten beri reytinglerini her gün biraz daha arttırıyor. Her bölüm tüm Türkiye’yi etkisi altına alan dizide gelişmeler hızlı bir şekilde ilerliyor. Kızılcık Şerbeti anlattığı konu ile de seyircileri meraklandırıyor. Her karakterin eşit olarak ekranda yer aldığı dizide, gelişmeler de herkesi ilgilendiriyor.

Kızılcık Şerbeti’nde Yeni Bölümde Neler Oldu?

Kızılcık Şerbeti’nin her bölümünde soluk soluğa devam eden bir akış var. Öyle ki seyirciler her hafta yayınlanan iki fragmanda heyecanlanıyor. Kızılcık Şerbeti’nin 29 Aralık 2023 tarihinde yayınlanacak bölüm fragmanları da bunları destekliyor. Kızılcık Şerbeti’nin yeni fragmanında Doğa ve Fatih yeniden evleniyor. Pembe, Doğa ve Fatih’in evlenmesine karşıyken evlenen ikili seyircileri etkiledi. Aynı zamanda Alev ve Abdullah Ünal aşkı da hız kesmeden devam ediyor.

Diziye Pembe karakterinin intikamı yeni bir soluk getirecek gibi görünüyor. Bu sayede Umut ve Nursema aşkında da izleyicileri aksiyonlu anlar bekliyor. Kızılcık Şerbeti yeni bölümü her hafta Show TV’de özet ile birlikte 20.00’da yayınlanıyor. Sizler de magazin haberlerimizi ve Kızılcık Şerbeti hakkında yayınlanan en güncel haberleri detaylı olarak incelemek için web sitemize tıklayın!