in ,

Kızılcık Şerbeti neden bu kadar ilgi görüyor? Kızılcık Şerbeti bölümlerinde olanlar

Kızılcık Şerbeti son iki sezonun en çok izlenen dizisi olarak gündemden düşmüyor. Geçen sene ivmesini arttıran Kızılcık Şerbeti bu sezon da zirvede yer alıyor. Peki Kızılcık Şerbeti neden bu kadar seviliyor? Dizinin son bölümünde neler oldu? Seyirci neler öğrendi?

Kızılcık Şerbeti’nin Son Bölümünde Neler Oldu?

Kızılcık Şerbeti son bölümünde ondan önceki bölümün izlerini görmek mümkün. Öyle ki Alev Ve Abdullah Ünal ilişkisi ile dizideki her karakter sarsıldı. Alev ve Abdullah Ünal ilişkisi ailenin her üyesini birçok anlamda etkiledi. Sönmez karakteri ve Mustafa karakterinin açtığı restoran el değiştirdi. Aynı zamanda bu ilişki sebebiyle Fatih ve Doğa evlenmeye hazırlanırken anne Pembe’den onay gelmedi. Özellikle ayrılmalarını isteyen Pembe karakteri, çifti etkilemek için elinden geleni ardına koymuyor.

Abdullah Bey karakteri, eşi Pembe’den ayrılmak istediğini dile getirip boşa davasını açtı. Eve gelen belge ile birlikte Pembe Hanım gerçeklerle yüzleşti. Alev’in eski nişanlısı Rüzgar tarafından ziyaret edilen Pembe, birtakım planlarını hayata geçirmeye hazırlanıyor gibi görünüyor. Alev ve Abdullah Ünal cephesi dışında, Ömer’in rahatsızlığı ve ani ameliyatı da dizinin etkili sahneleri arasında yer aldı. Öleceğini düşünerek eşi Kıvılcım’dan ayrılan Ömer, ölmediği için Kıvılcım’a gerçekleri açıkladı. Evi terk eden Kıvılcım’ın ne yapacağı ise merak konusu.

Kızılcık Şerbeti Neden Gündemden Hiç Düşmüyor?

Kızılcık Şerbeti hem cesur konusu hem de her bölüm insanları hop oturup hop kaldırdığı için uzun bir süre daha gündemden düşmeyecek gibi görünüyor. Peki nedir Kızılcık Şerbeti’nin sırrı? Kızılcık Şerbeti, iki farklı aile hayatına değinirken aslında Türkiye’de yaşayan muhafazakar ve seküler yaşamı inceliyor. Bu dizide her karakterin kendisine özgü birçok detayı var ve her karaktere odaklanılan bir süreç söz konusu. Bu sayede dizide herkes kendisini temsil eden bir karakter bulabilir.

Kızılcık Şerbeti işlediği konuları kısa sürede tamamlayarak izleyicileri bekletmiyor. Bu sayede izleyici her bölümde kendisine sunulan yeni konuları izleyebiliyor. Kızılcık Şerbeti’ndeki yeni gündemleri ve dizi hakkında merak edilen tüm detayları web sitemizde bulabilirsiniz.