in

Milli Piyango Çeyrek Bileti Ne Kadar Oldu?

Türkiye genelinde heyecanla beklenen 2024 Milli Piyango Yılbaşı çekilişi Milli Piyango çeyrek bileti fiyatları netleşti. Milli Piyango İdaresi, bu özel çekilişte toplamda 2 milyar 355 milyon 650 bin TL değerindeki ikramiyeleri şanslı talihlilere dağıtacak. İşte çeyrek, yarım ve tam biletlerin fiyatları…

Türkiye’nin dört bir yanında 2024 Milli Piyango Yılbaşı çekilişi için merakla beklenen detaylar belli oldu. Milli Piyango İdaresi, bu özel çekilişte toplamda 2 milyar 355 milyon 650 bin TL değerindeki ikramiyeleri şanslı talihlilere dağıtacak. En dikkat çekici detay ise büyük ikramiyenin tam 400 milyon TL olması.

Milli Piyango’da 400 Milyon TL Büyük İkramiye ve Bilet Fiyatları Açıklandı!

Milli Piyango, 2024 Yılbaşı çekilişi için bilet fiyatlarını belirledi. Büyük ikramiye 400 milyon TL olarak belli oldu. Ayrıca büyük ikramiyenin açıklanması ile çeyrek, yarım ve tam bilet fiyatları da netleşti. Bununla beraber çeyrek bilet 100 TL, yarım bilet 200 TL ve tam bilet 400 TL olarak satışa çıktı.

Milli piyango çeyrek bileti almak isteyenler 100 TL, yarım bilet için 200 TL, tam bilet tercih edenler ise 400 TL ödeyerek şanslarını deneyebilecekler. Bu biletler, gezici bayi ve sabit bayilerin yanı sıra online platformlardan da satışa çıktı.

Yılbaşı Çekilişi Büyük İkramiyesi 400 Milyon TL Dağıtım Garantili ve Eşit Paylaşım Kuralları

Milli Piyango, 2024 Yılbaşı çekilişi için belirlediği 400 milyon TL’lik büyük ikramiye dağıtacağın garanti ediyor. Yılbaşı çekilişi büyük ikramiyesi, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da dağıtım garantili olacak. Ayrıca belirlenen kurala göre, büyük ikramiye, isabet ettiği bilet veya biletler arasında eşit olarak paylaştıracak. Heyecanın dorukta olacağı çekiliş, büyük ikramiye satılan bilete çıkana kadar devam edecek.

  • Belirlenen kurala göre, bilet payına bakılmaksızın büyük ikramiye, satılan bilete çıkana kadar çekiliş devam edecek.
  • Çeyrek bilet 100 TL, yarım bilet 200 TL ve tam bilet 400 TL’den temin edilebilecek.
  • Yılbaşı Milli Piyango biletleri çekilişi sonuçları, 31 Aralık 2023 gecesi televizyonda canlı olarak yayınlanacak.

Milli Piyango en çok çıkan sayılar, 9, 31, 2, 12 ve 35 idi. Bununla birlikte Milli Piyango’nun şanslı sayıları arasında parlayan bu sayılar, çekilişlerde adeta zirvede yerini koruyor. Ayrıca bu çıkışlarıyla dikkat çeken numaralar oyuncular tarafından uğurlu olan sayılar arasında.