in

Popüler Kripto Para Birimi Ethereum 

ethereum
ethereum

Teknolojik gelişmeler her geçen gün kümülatif bir şekilde ilerlerken, hayatımıza aniden giren kripto paralar arasında popülarite kazanan, Ethereum kripto para birimi olmuştur. Bu doğrultuda Ethereum en büyük kripto para birimleri arasında yerini alırken, blok zinciri geliştiricileri farklı ve bir o kadar da zengin içerik ağına sahip yenilikleri ortaya koymaya devam etmekten geri kalamamıştır. Günümüzün gözde yatırım aracı olan Ethereum, ilk çıktığı andan itibaren şu ana kadar popülaritesini yenilikler kazanmasıyla daha da arttırmaktadır. Artık güncel yatırım araçları olarak blok zincirleri tercih edilirken, geliştiriciler bu yoğunluğa daha kolay hizmet verilmesi ve sorunsuz bir şekilde ilerlemesi için güncellemeler sağlamaktadır. Ethereum Merge ile hacmin büyüklüğü kaldırılabilir boyuta ulaşmasının sağlanması amaçlanmıştır.  

Ethereum Merge Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Ethereum merge ağı enerji verimliliğini hedeflemeyi amaçlanarak geliştirilmiştir. Bu sayede güvenilirlik arttırılıp, yatırımcıların daha rahat bir şekilde yatırım yapmaları sağlanmıştır. Bu da zaten popüler olan  kripto para birimi Ethereum’un, popülaritesinin korunması amacına katkı sağlamaktadır. 

Ethereum Merge Ne Zaman Hayatımıza Girdi?

Ethereum merge hayatımıza aslında tek bir amaçla girmemiştir. Birden fazla önemli amaçlar ile geliştiriciler tarafından geliştirilmiş bir sistemdir. Ethereum merge güvenilir bir şekilde sürdürülebilirliğinin sağlanması âmâcılığıyla ölçeklendirilmiş bir sistem olarak geliştirilmiştir. Bu sistem hayatımıza 15 Eylül 2022 tarihinde, önemli bir güncelleme ile dâhil olmuştur. 

Ethereum Dolar’ın Binance Fiyat Analizi

Güvenilir bir araç olan Binance,  Ethereum marge ile daha da güvenilirlik kazanmıştır. Bu güvenilirliğin tablolar üzerinden değişimi de açık ve net bir şekilde görülmektedir. Bu doğrultuda Ethereum doların Binance fiyat aralığını aşağıda da görüldüğü üzere, hem 10 yıllık hem de bir yıllık mum grafiğinde gösterilmektedir.

Ethereum fiyat geçmişini tablo üzerinden inceleyelim:

  •     2018 yılında bir düşüş eğilimi olduğu dikkat çekmektedir.
  •    2018 ve 2021 yılları arasında stabil bir seyir gösterdiği görülmektedir.
  •   15 Eylül 2022 tarihinde ethereum mergenin hayatımıza girmesiyle her iki tabloda da görüldüğü üzere artış trendi içine girdiği açık bir şekilde gözlemlenmektedir. 

Daha fazla finans ile ilgili içerik için web sitemizi takip etmeyi unutma!