in , ,

Rock müziğin önemli gruplarından Scorpions Türkiye’ye Geliyor!

Tüm dünyada önemli hitlere imza atmış Alman rock grubu Scorpions, yeni bir turne hazırlığında. “Love at First Sting” isimli albümlerinin 40. Yılı olması sebebiyle düzenlenen turnede İstanbul’da yer alıyor.

Rock müziğin efsanesinden yeni konser

Scorpions 1965 yılında grubun gitaristi de olan Rudolf Schenker tarafından kurulmuştur. Almanya’nın Hannover kentinde kurulan bu grup heavy metal olarak nitelendirilen bir müzik yapmakta. Neredeyse kariyerinin 60.yılına gelecek olan grup en sevilen albümlerinden biri olan “Love at First Sting” albümünü anmak için hazırlıklara başladı.

Scorpions grubu albümün 40.yılı olması nedeniyle bir dünya turu başlatarak birçok hayranını şimdiden heyecanlandırdı. Birden fazla nesli etkisi altına alan ve tüm dünyada dinleyicisi olan grup turne detaylarını da paylaştı. İstanbul’da Şişli’de yapılacak konser ile Scorpions Türk hayranlarıyla buluşacak.

Unutulmaz anların yaşanacağı konser içi birçok hazırlık şimdiden başladı. Rock tarihinde önemli bir yeri olan Scorpions heavy metal grubu, 60 yıla yakındır sundukları en sevilen parçalarını bu gecede seslendirecek. Her yaştan hayran için hazırlık yapıldı ve 18 yaşından küçükler de konsere alınabilecek.

Scorpions’un biletleri merak konusu

Scorpions İstanbul’a geleceğini duyurdu ve birçok Türk hayran heyecanlandı. Ülkenin birçok noktasından İstanbul’a konser için gelmek isteyen kişiler bilet fiyatlarını ve detayları merak ediyor. Scorpions’un 2024 yılında vereceği konser 23 Mayıs tarihinde yapılacak. Scorpions konserine ev sahipliğini küçük Çiftlik Park yapacak. Konserin etkinlik kuralları da şimdiden açıklanmış durumda. Kapı açılışı saat 18.00 ile başlayacak ve her yaştan katılımcı için bilet bulunacak. Konsere katılacak 18 yaş altı kişiler için bileklik ve alkol satışının yasaklanması gibi özel uygulamalar uygulanacak

Scorpions’un 2024 İstanbul konseri fiyatları da açıklandı. Ayakta izlenecek olan konserin biletleri 1350 Türk Lirasından başlayarak 13.000 Türk Lirasına kadar devam ediyor. İstanbul Şişli’de gerçekleşecek konserin biletleri genel alan, sahne önü ve VIP balkon olarak üçe ayrılıyor. Aynı zamanda genel alan olarak ifade edilen geniş bölüm de kendi içerisinde gold ve silver olarak çeşitleniyor. Tüm magazin haberlerini incelemek için web sitemize tıklayın!