in ,

Ülkeyi İkiye Bölen Güzellik Yarışması

Fransa’da düzenlenen bir güzellik yarışması birçok insanın gruplaşmasına sebep oldu. Model ve aday Gilles, kısa saçları ile oldukça dikkat çekti.

Saç Belirleyici Midir?

Fransa’da düzenlenen bir güzellik yarışmasında kısa saçlı Eva Gilles’in kazanması ile yarışmanın tarihinde bir ilk yaşandı. 103 yıldır devam eden bu yarışma, ilk kez kısa saçlı birinin kazanması ile yoğun bir tepki aldı. Eskiden Twitter olarak bilinen ve X olarak anılan platform üzerinden birçok eleştiri yağdı.

Burada modelin sadece kısa saçlı ve ayırt edici olduğu için seçildiği gibi birçok benzer ifade yer aldı. Buna karşın model Gilles’in tarzını ve görüntüsünü oldukça beğenenler de vardır. Saçı kadar kendisi de oldukça havalı diye ifadelerde bulunan birçok kişi söz etti. Fransız siyasetçiler arasında yer alan Sandrinne Rousseau da bu konuda bir yorumda bulundu. Fransız siyasetçi, model Gilles’i savundu ve 2023 yılı içerisinde Fransa gibi bir ülkede bir kadının güzelliğinin ve ona duyulan saygının saça göre ölçülüp ölçülmediğine değindi.

103 Yıl Sonra Bir İlk

Eva Gilles uzun yıllardır sürdürdüğü modellik kariyerine bir yeni başarı daha ekledi. Miss France 2023 olarak anılan yarışmacı 103 yıl sonra bir ilki daha gerçekleştirdi. 103 yıldır var olan bu güzellik yarışmasında ilk kez kısa saçlı bir kazanan olması sebebiyle önce Fransa’da sonrasında da tüm dünyada gündem oldu. Eva Gilles yarımadadaki pek çok aşamayı tamamlamıştır. Sonucunda bu yılın kazananı seçilmiştir. Sonrasında hem siyasetçiler hem de sosyal medya tarafından hakaretlere ve olumlu yorumlara maruz kaldı.

Eva Gilles’in sadece saçı farklı odluğu için seçildiğine dair yorumları birçok kişi onayladı. Saçı kısa diye dikkat çektiği düşünülen kadına birçok olumlu yorum da yapılmıştır. Özellikle tarzını beğenenler ve kadınların kısa saç kullanımının da oldukça hoş göründüğünü düşünenler bu fikirleri sundu. Sonucunda ilerleyen yıllarda pek çok kısa saçlı yarışmacının katılacağı düşünülüyor. Tüm magazin haberleri ve merak ettiğiniz güncel detayları görmek için web sitemizi ve son içeriklerimizi sırası ile inceleyin!