in

Hayatınızı kolaylaştıracak 5 yapay zeka aracı

Yapay Zeka (YZ), geçen on yılda kullanıcı deneyimini önemli ölçüde etkiledi. Akıllı sohbet robotlarından kişiselleştirilmiş reklamlara kadar genel olarak kullanıcı deneyimi, dijital dünyada büyük adımlar attı. Hollywood’un dünyayı ele geçiren robot tasvirlerine rağmen, YZ uzun bir geçmişe sahip ve onlarca yıldır hayatımıza ufak değişikliklerle girmekte.

YZ, günlük hayatta kullandığımız bir dizi cihaza ve uygulamaya entegre edildi. Hızlı bir şekilde güvenilir sonuçlar üretebilme, tercihleri öğrenebilme, sınıflandırmalar yapabilme ve önemli özellikleri belirleyebilme yeteneği sayesinde YZ, belirli hedefler için istenen sonuçları üretebilen bir makine olarak öne çıkıyor.

Yapay zeka teknolojisi, kullanıcı davranışlarını ve beklentilerini inceleyerek, kullanıcılara özel öneriler ve içerik sunmada yardımcı oluyor. Doğru bir şekilde kullanıldığında, YZ potansiyel ve mevcut müşteri ihtiyaçlarını karşılayabilir. Ancak, YZ tabanlı uygulamalar, web siteleri ve araçlar giderek artmakta.

İşte kullanabileceğiniz bazı gelişmiş yapay zeka araçları:

Hotpot.ai


Hotpot.ai, tasarımcılara ve genel kullanıcılara yönelik çeşitli yapay zeka araçları sunmaktadır. “Yapay Zeka Resim Düzelticisi” adlı aracı, hataları giderme, eski fotoğrafları iyileştirme ve yeni bir görünüm kazandırma yetenekleriyle öne çıkmaktadır. Ayrıca, siyah beyaz fotoğrafları renklendirebilme, arka planları değiştirebilme, görsel düzenlemeleri otomatik olarak yapabilme gibi özelliklere sahiptir.

Timely


Timely, günlük görevleri takip etmek amacıyla tasarlanmış bir zaman yönetimi aracıdır. Görevleri otomatik olarak etiketleme ve sınıflandırma özellikleri sayesinde, işleri projeler halinde gruplandırma ve gün boyunca harcanan zamanı gösterme konusunda kullanıcılara yardımcı olmaktadır.

Soundraw


Soundraw, yapay zeka kullanarak telifsiz müzik oluşturmanıza olanak tanıyan bir araçtır. Müziğinizin uzunluğunu, tempoyu, ruh halini, türü ve temayı seçebilir ve bir düğmeye basarak özgün müzikler üretebilirsiniz. Ayrıca, müziği özelleştirebilir ve videolarınızla web sitenizde kullanabilirsiniz.

Adobe Enhance


Adobe Enhance, ses kayıtlarının kalitesini artırmaya yardımcı olan bir Adobe Podcasts özelliğine sahiptir. Arka plan gürültüsünü ortadan kaldırma ve ses kalitesini artırma gibi özelliklerle birlikte çalışır.

Neuraltext


Neuraltext, yapay zeka destekli bir platform olup kullanıcılara etkili metin oluşturma ve içeriği SEO amaçları için optimize etme imkanı sunar. Metin yazarlığı araçlarıyla Facebook reklamları hazırlama, slogan fikirleri oluşturma ve blog gönderileri yazma gibi çeşitli amaçlar için kullanılabilir. Ayrıca, içerik için anahtar kelimeleri belirleme ve SEO performansıyla ilgili detaylı analizler sunma özelliklerine sahiptir.

Daha fazla bu tarzda içerik için web sitemize göz atabilirsiniz.