in , ,

İlker Kaleli çok heyecanlandıran bir rol ile yeniden ekranlarda!

İlker Kaleli uzun yıllar sonra heyecanlandıran bir rol ile sektöre geri döndü. Show TV’de her Perşembe izleyici ile buluşmaya başlayan dizi, olumlu yorumlar ile ilk beklentileri karşıladı. İlker Kaleli de bu dizinin parlayan yıldızı olarak sektördeki yerini sağlamlaştırdı. İşte dizi ile ilgili diğer tüm detaylar…

Show TV’nin Yeni Dizisi Yayın Hayatına Başladı

Show TV’nin yakın zamanda yayın hayatına başlayan dizisi Arak, etkileyici konusu ile izleyicileri ekrana kitledi. Perşembe günlerinin vazgeçilmez dizisi olarak sunduğu yapım yayın hayatına başladı.  21 Aralık Perşembe günü yayın hayatına başlayan dizi ünlü isimleri ile merak konusu olmuştu. Show Tv’nin yeni yayınlanan Arak dizisi sosyal medyada birçok olumlu yorum alarak ilk bölümünü tamamladı.

Uzun bir süredir dizinin fragmanları Show TV ekranlarında yayınlanmaktaydı. Dizi daha başlamadan hem oyuncuların fanlarını hem de dizi severleri etkilemişti. Perşembe gününü merakla bekleyen izleyiciler bu meraklarının karşılığını almış gibi görünüyorlar. İlk bölümde hikâyelerin detaylarına inerken oyuncuların esas rolleri de gözler önüne serilmiştir. Arak isimli dizide Öykü Karayel ve İlker Kaleli başrolü paylaşıyor.

İlker Kaleli’nin Kara karakteri gözü karalığı ile öne çıkıyor. Öykü Karayel ise Zeynep karakterini canlandırıyor ve uzun bir aradan sonra ekranların merak edilen isimlerinden biriydi. Dizinin iki başrolü de uzun zamandır ekranlarda yer almıyor. Etkileyici oyunculukları ile bilinen ikili karşılıklı olarak oynamaya başladı. Dizinin yapımını Most Production üstleniyor. Dizinin yapımcılığını da Murat Can Oğuz yapıyor.

Arak Dizisinde İlk Bölüm

Arak dizisinin ilk bölümü yayınlandı. İlker Kaleli ve Öykü Karayel’in başrolleri paylaştığı dizide heyecan hiç ama hiç eksilmedi. İlk bölümü yayınlanan dizide İlker Kaleli tehlikeli bir rolde. Bulunduğu mahallenin geçimini hırsızlık ile karşılayan bir karakteri oynuyor. Dizide aksiyon eksik olmaz iken gerilim ve duygusallık da görülmekte. Kara karakteri dizide hayatını çalanlardan intikam alacak gibi görünüyor. Yönetmeninin Ender Muhlar olduğu dizide senaryo birçok isimden oluşuyor. Ayberk Çınar, Askı Gönülay ve Murat Can Oğuz senaristliği üstlendi. Arak dizisi ve diğer tüm diziler hakkındaki güncel haberleri web sitemizde görebilirsiniz.