in ,

SmackDown, 2025’ten İtibaren Netflix’te Yayınlanacak

Smackdown
Smackdown

Herkesin yıllar önce severek izlediği Smackdown geri dönüyor!

Netflix ile anlaşma imzaladığını duyuran World Wrestling Entertainment (WWE) dünya gündemine düştü. Bela Bajaria dövüş programları ve belgesellerini Netflix’te yayınlayacak olan WWE ile ilgili açıklama yaptı. Netflix Baş İçerik Sorumlusu Bela Bajaria, “Çok kuşaklı, devasa ve tutkulu hayran kitlesine sahip WWE Raw’un Netflix’te yer alması bizi heyecanlandırıyor” dedi. İşte heyecanlandıran detaylar…

 Smackdown
Smackdown

SmackDown zamanında çok izlenen dövüş programlarından biriydi. Bu anlaşmanın programın sevenlerini mutlu edeceğini umuyoruz. İşte detayalar şöyle:

World Wrestling Entertainment (WWE), Netflix ile yeni bir işbirliği anlaşması imzaladığını açıkladı. Yani WWE popüler dövüş programları ve belgesellerini Netflix üzerinden izleyicilerle buluşturacak. Hatta kullanıcılar Monday Night Raw’ı 2025’ten itibaren Netflix üzerinden canlı olarak izleyecek. İlk aşamada ABD, Kanada, Birleşik Krallık ve Latin Amerika’da erişilebilir olan içerikler, zamanla farklı ülkelerde de olacak.

Ayrıca Smackdown, NXT, WrestleMania, SummerSlam ve Royal Rumble gibi WWE’nin popüler içerikleri Netflix’te gösterime girecek. Netflix, bu içerikleri 2025 yılından itibaren kullanıcı kütüphanelerine ekleyecek. Anlaşmanın detayları açıklanmasa da, raporlar 10 yıl içinde WWE’nin 5 milyar doların üzerinde bir değerde olabileceğini gösteriyor.

‘’Ortaklığımız Medya Ortamını Temelden Değiştirecek’’

Konuyla ilgili TKO Başkanı ve COO’su Mark Shapiro yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“WWE ürününü Netflix’in olağanüstü küresel erişimiyle birleştiriyor ve uzun yıllar boyunca önemli ve öngörülebilir bir ekonomiye kilitleniyor. Ortaklığımız, medya ortamını temelden değiştirip güçlendiriyor. Bu anlaşma dönüştürücü nitelikte”

Netflix Baş İçerik Sorumlusu Bela Bajaria ise, “Üyelerimize daha fazla keyif ve değer sunabileceğiz. Raw  , harika karakterleri ve hikaye anlatımını yılın 52 haftası canlı aksiyonla harmanlayan spor eğlencesinin en iyisidir ve biz de WWE ile bu uzun vadeli ortaklıkta bulunmaktan heyecan duyuyoruz.” dedi.

 Smackdown
Smackdown

Program Türkiye’de Ne Zaman Erişilebilir Hale Gelecek?

Netflix’in Türkiye kullanıcıları için WWE’nin yeni programlarının yayınlanıp yayınlanmayacağına dair henüz net bir açıklama bulunmuyor. Fakat ilk aşamada ülkemizden Netflix’i kullanarak WWE RAW’ı izlemek mümkün olmayacak gibi duruyor. Anlaşmaya göre ilk aşamada WWE programları ABD, Kanada, Birleşik Krallık ve Latin Amerika’da erişilebilir olacak. Ancak ileriki süreçte bu ülkelere yenilerinin de eklenmesi bekleniyor. Kısaca Türkiye’nin de bu ülkeler arasında olması öngörüler arasında.

Son olarak daha fazla gündem, dizi, film haberleri için sitemize göz atmayı unutmayın.